Dit jaar staan de verkiezingen weer voor de deur. Dit betekent dat je als politieke partij weer je best moet doen om het programma en standpunten over te brengen aan alle stemmers. Daar zijn talloze manieren voor te bedenken. In samenwerking met onze uitgeverij Rodi Media kunnen we alleen maar benadrukken hoe krachtig de combinatie van online en offline is.

Met het offline gedeelte kunnen we u helpen als Rodi Rotatiedruk. Denk aan uw eigen verkiezingskrant! Via dit medium kunt u zich op effectieve wijze onderscheiden en uw programma onder de aandacht brengen.

Creƫer een immens bereik

Uw partij op effectieve wijze onderscheiden en uw verkiezingsprogramma onder de aandacht brengen bij een groot publiek; het kan met een eigen krant. Met uw eigen krant creƫert u tevens een immens bereik omdat een verkiezingskrant bij alle brievenbussen bezorgd mag worden, ook die met een sticker.

Verdere voordelen:

  • Kies zelf de papiersoort, het formaat en de oplage. Het is al mogelijk vanaf 4 paginaā€™s!
  • Rodi Rotatiedruk begeleidt van A-Z.
  • Volledig full colour gedrukt Milieubewust.
  • (waterloos) rotatiedrukwerk.

Neem contact met ons op

Wees er op tijd bij om uw boodschap zo effectief mogelijk over te brengen. Wij ondersteunen u bij de stappen in de offline promotie. Heeft u een vraag? Dan helpen onze drukwerkadviseurs u graag verder. Neem contact met ons op.