De gevolgen van het Coronavirus zijn inmiddels voor iedereen merkbaar geworden. Net als alle ondernemers, bedrijven en instellingen zijn de noodzakelijk genomen maatregelen voelbaar.  De maatregelen om verspreiding van het virus te vertragen nemen steeds meer toe. Ook Rodi Rotatiedruk neemt daarin zijn verantwoordelijkheid.

Langs deze weg willen wij u graag informeren over de maatregelen die wij als Rodi hebben genomen. Al deze maatregelen zijn bedoeld om de gezondheid van ons personeel, het onderhoud van onze productie en de leverzekerheid voor u, onze gewaardeerde klant, te waarborgen. Het crisisteam van Rodi is nu al 2 weken actief en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd, waaronder:

  • De volledige implementatie van de aanbevolen gezond -en veiligheidsmaatregelen van het RIVM.
  • Zakenreizen naar het buitenland zijn opgeschort.
  • Inkomend bezoek wordt beperkt tot alleen het strikt-noodzakelijke.
  • Vergaderingen worden per videoconference (Teams, Skype) gehouden en niet meer op locatie of gezamenlijk in 1 ruimte.
  • Transporteurs mogen de drukkerij niet meer in en moeten wachten in een speciale wachtruimte.
  • De drukploegen mogen niet gelijktijdig de kleedruimtes in. Overdracht van de ploegen vindt digitaal en telefonisch plaats.
  • Kantoor personeel werkt in A/B- schema’s en zoveel mogelijk vanuit huis waar mogelijk.
  • Tijdens elke ploegwissel worden er uitgebreide schoonmaak/desinfectie werkzaamheden uitgevoerd.
  • We hebben een verhoogde voorraad aangelegd van materialen om de productie veilig te stellen.

Uiteraard staan wij ook in direct contact met onze leveranciers voor de levering van oa papier, inkt en platen. Wij doen alles wat mogelijk is om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Uiteraard zijn wij  natuurlijk wel afhankelijk van beslissingen van de overheid (of gemeentes) waardoor mogelijke vertragingen kunnen optreden in bijvoorbeeld de distributie.

De bovengenoemde maatregelen zijn getroffen voor de duur die de Nederlandse regering voorschrijft. Wij wensen iedereen veel sterkte en hopen dat jezelf, familie, medewerkers en bedrijf goed door deze bijzondere tijd heen komen.

Heb je nog vragen?
We zijn altijd bereikbaar op ons centrale nummer: 020-3980808
Orderbegeleiding & planning: orderinformatie@rodi.nl
Verkoop: rotatiedrukwerk@rodi.nl